Horor v nymburské nemocnici: Přizabil sestřičku lopatou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Horor v nymburské nemocnici: Přizabil sestřičku lopatou!

Nemocnice včera fungovala jako každý den.
Nemocnice včera fungovala jako každý den. (foto ara)

Lopatou zaútočil v nymburské nemocnici muž (31) na zdravotní sestru (59). Prudkou ranou do hlavy ji vážně zranil. Policisté dopadli podezřelého po 12 hodinách.

Do prostor chirurgického oddělení nemocnice vlezl muž v úterý kolem desáté večer otevřeným oknem. V okamžiku, kdy šla kolem něj zdravotní sestra, k ní zezadu přiskočil a lopatou jí zasadil ránu do hlavy. Žena podle Aktu.cz po útoku krvácela do mozku. Násilník z místa činu uprchl a začala mohutná pátrací akce. Policisté pročesávali Nymburk a podle popisu a znalosti okolí tipovali možné útočníky. Z nich nakonec vyšel podezřelý muž, kterého dopadli včera po desáté dopoledne. Kriminalisté si ho okamžitě převzali k výslechu. Podle informací Aha! není mezi útočníkem a napadenou sestrou žádný příbuzenský, milenecký ani jiný vztah. Proč si útočník, původem ze Slovenska, vybral právě zdravotní sestřičku z chirurgie, zřejmě prokáže až další vyšetřování. Za pokus o těžké ublížení na zdraví hrozí pachateli v případě prokázání viny a odsouzení až 10 let vězení.

Špitálová šeptanda

Nemocnice v Nymburce včera fungovala jako každý jiný den, ale zaměstnanci o tom, co se stalo, včera hovořit nechtěli. Nezastírali však, že napadení zdravotní sestřičky je prakticky to jediné, o čem se ve špitále mluví. „Dokud neskončí policejní vyšetřování, nebudeme se vyjadřovat,“ řekla Aha! mluvčí nemocnice Aneta Šenová.

Přečtěte si
donypan
13. 5. 2021 • 11:11

Nevím o pána tak rozčílilo,ale z vlastní zkušenosti s touto nemocnicí mám a řeknu Vám mírně řečeno hrozný.Před 3 roky jsme musel v Nmburské nemocnici vyhledat lékařskou pomoc.Chytli mě záda a potřeboval jsem jenom dát injekci.V 8hod jsem se na recepci zaregistroval čekal,čekal,čekal.V 12,30 hod jsem se slušně zeptal jestli na mne nezapomněli.ale bylo mě řečeno,že musím čekat,tak jsem si vzal zpátky kartičku pojištěnce a na radu sestry v recepci jsem přešel přes ulici do polikliniky,kde mě bez problému ošetřili.Kdybych se mohl hýbat a měl při ruce lopatu,tak bych asi v tu chvíli,také někoho vzal po hlavě.

hillaarkaa
13. 5. 2021 • 06:35

Rozjlad země,­nási­lí,kri­mina­lita na denním pořádku...Následky úžasného sametu,tfuj

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.