Nehoda opilé řidičky, při které zemřel policista: Tahali ji z hořícího vozu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nehoda opilé řidičky, při které zemřel policista: Tahali ji z hořícího vozu!

Zničené vozy po nehodě.
Zničené vozy po nehodě. (Foto Aha! – Václav Burian, Tonda Tran)

Zastavili u hrozivé bouračky, při které auto Jitky R. (39) nabouralo vůz policistů. Řidičku ze zdemolovaného vozu zachraňovali svědci. Namol opilá žena jim údajně nevěřila, že bourala.

Policista Pavol K. (†31) srážku loni v červenci blízko začátku dálnice D1 nepřežil. Jeden ze svědků se ho pokoušel vyprostit. „Tam bylo bezvládné tělo zaklíněné do masy železa,“ líčil. Pak svědek běžel k řidičce ve druhém voze, když začal hořet motor, vytáhl ji ven a poslal do bezpečí. „Říkala, že potřebuje svoje botičky a hodinky, že bez nich nikam nepůjde,“ doplnil před soudem zachránce, který si myslel, že je žena v šoku. Vypovídal také manžel Jitky R. Zoran, který potvrdil, že se před nehodou pohádali. „Dal jsem jí facku a ještě jednou jsem ji uhodil,“ řekl. Po nehodě, kterou Jitka R. podle obžaloby způsobila, nadýchala 2,13 promile. Hrozí jí až osm let vězení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.