Šárka porodila Adámka. Potom zemřela… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šárka porodila Adámka. Potom zemřela…

DĚČÍN – Rodinnou tragédií skončila chvíle, která měla patřit mezi nejhezčí, pro rodinu Lukáše Podmanického z Děčína. S partnerkou Šárkou Krejčovou (43) čekali narození potomka. Syna se sice dočkal, Šárka ale po porodu třetího dítěte zemřela.


..

„Do porodnice jsem ji přivezl ve čtvrtek večer, všechna vyšetření byla v pořádku,“ popisuje Lukáš. Během noci a rána lékaři Šárce podali několik injekcí, aby vyvolali porod. „Šárka mi psala: Mám podivné bolesti a připadám si jako pokusný králík,“ říká Lukáš. V pátek zjistil, že jeho dítě přišlo na svět císařským řezem, svou přítelkyni ale viděl na nemocničním lůžku umírat. „Když jsem ji viděl naposledy, vůbec o mně nevěděla, sténala a nereagovala. Sestry mi přitom řekly, že je v pořádku a můžu jít oslavovat,“ popisuje Podmanický, za několik hodin zemřela. „Objevily se poporodní komplikace. Neselhal personál oddělení,“ uvedl mluvčí nemocnice Jiří Vondra. Rodina přesto podala na nemocnici trestní oznámení.


Autor: (zr)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.