Kate a William ztrácejí důležitou osobu! Má v tom prsty Meghan? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kate a William ztrácejí důležitou osobu! Má v tom prsty Meghan?

William s manželkou Kate
William s manželkou Kate (profimedia.cz, archiv)

Královský pár z Cambridge se potýká s nepříjemnou skutečností. Opouští je totiž důležitý člen jejich štábů – komunikační tajemník Christian Jones. Ten přitom fungoval i jakýsi mediátor mezi Williamem (38) a Harrym (36). Co se stalo?

Pro Williama (38) a Kate (39) pracoval od dubna roku 2019. A ačkoliv s ním byli velmi spokojení, dlouho se u nich neohřál. Míří totiž k nové a atraktivní příležitosti. Podle britského listu Telegraph Jonese zlákalo partnerství ve firmě Bridgepoint, jejíž aktiva mají hodnotu 18 miliard eur (více než 470 miliard korun), jak píše Blesk. A královskému páru tak nezbývalo nic jiného, než mu vyhovět.

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video se připravuje ...

Mistr v komunikaci

Jones měl přitom princi a jeho ženě zásadně pomoci během koronavirové pandemie. „Tím, že je opatrně dostal z jejich komfortní zóny, jim pomohl s nárůstem sebedůvěry,“ uvedl zdroj listu. Definitivně jej ovšem Kate a William neztrácejí. I nadále jim má být k dispozici jako poradce. Dle neoficiálních zdrojů měl navíc Christian Jones sehrát klíčovou roli při usmiřování královských bratrů a jejich manželek. Měl to být on, kdo vyjednal společné setkání královských dvojic po odchodu Meghan a Harryho ze spojeného království.

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.