Krásná tanečnice (†30) se zapletla s politikem a... Popravili ji na ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Krásná tanečnice (†30) se zapletla s politikem a... Popravili ji na ulici!

Natalia uměla svůj půvab prodat, byla šampionkou ve společenských tancích.
Natalia uměla svůj půvab prodat, byla šampionkou ve společenských tancích.  (foto Instagram)

Děsivá vražda na moskevské ulici otřásla Ruskem. Obětí je talentovaná a krásná tanečnice Natalia Proninová (†30), kterou na cestě domů z hodiny choreografie pronásledoval maskovaný pachatel a nakonec ji zblízka střelil do hlavy. Policie pracuje i s verzí, že brutální mord má politické pozadí.

Natalia se totiž zapletla s jistým ruským poslancem. Její kolegyně spíš soudí, že motivem byla žárlivost. „Ona nebyla jen úžasnou tanečnicí, ale i krásnou ženou. Pořád se jí dvořili různí muži. Možná někoho necitlivě odmítla a on na ni poslal nájemného vraha, nebo ji sám zabil,“ uvedla její kamarádka Valeria pro deník Komsomolskaja Pravda. Pistoli prý střelec nechal na místě a upáchl. Další možnou verzí jsou peníze. Natalia, ač prý patřila k nejlépe vydělávajícím choreografkám v Moskvě, totiž dlužila v přepočtu 175 000 Kč a nebyla schopna dluh splatit.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.