Předstírala rakovinu! Vylákala z dobrý lidí 1,3 milionu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Předstírala rakovinu! Vylákala z dobrý lidí 1,3 milionu

Fotografie nemocné ženy ve skutečnosti vznikla po běžné operaci žlučníku. Podvodnice z lidí vymámila 1,3 mil. korun.
Fotografie nemocné ženy ve skutečnosti vznikla po běžné operaci žlučníku. Podvodnice z lidí vymámila 1,3 mil. korun. (Foto Profimedia.cz, GoFundMe)

Dárci, kteří přispěli Nicole Elkabbassové (42) na údajnou léčbu rakoviny vaječníků, jsou v šoku. Žena podle soudu předstírala rakovinu a dary financovala svůj luxusní životní styl!

Na populární stránce GoFundMe, kde lidé v nouzi žádají dobrodince z celého světa o pomoc, si žena podvodem »vydělala« 45 tisíc liber (asi 1,3 mil. korun). Peníze však ve skutečnosti nešly na léčbu rakoviny, jak sama tvrdila, ale na drahé restaurace, výlety do zahraničí a sázení na internetu. Víc než 100 tisíc korun dala třeba za lístky na fotbal! Aby dárce přilákala, pověsila na internet svou fotku z dřívější operace žlučníku, na které leží zesláblá na nemocničním lůžku. Ve skutečnosti však žádnou nemocí netrpí a podle žalobce se jednalo o prachsprosté lži. Žena, která teď čelí obviněním z podvodu, nařčení odmítá.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.