Štěstí čtyř mladých bezdomovců: Los zákazníka jim přinesl milion! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Štěstí čtyř mladých bezdomovců: Los zákazníka jim přinesl milion!

Šťastný los by mohl změnit čtyři mladé životy.
Šťastný los by mohl změnit čtyři mladé životy. (ilustrační foto ara)

Velká štěstí se někdy usměje i na žebrající bezdomovce! Čtyři mladí lidé »somrovali « před prodejnou tabáku ve francouzském Brestu. Jednomu zákazníkovi trafiky se jich zželelo a dal jim zdarma los. A oni na něj vyhráli!

Mladým žebrajícím lidem bez přístřeší daroval zákazník, jehož totožnost není známa, stírací los za jedno euro (27 Kč). A oni na něj vyhráli 50 000 eur! To je v přepočtu 1 353 250 Kč. Šťastná čtveřice slíbila, že si výhru rozdělí stejným dílem. To by znamenalo, že každý dostane necelých 340 000 Kč. Podle médií jde o tři muže a jednu ženu, ale loterijní společnost Française des Jeux (FDJ) to oficiálně nepotvrdila. Stejně tak nechtěla komentovat zvěsti z Brestu, že dárcem losu byla žena. „Nevědí, jak mají s tak velkou sumou naložit, ale každopádně je může přivést k novému životu,“ uvedla FDJ. „Byli radostí bez sebe, pomůže jim to opět začít znovu,“ dodal majitel trafiky. Podle něj jeho zákazníci lidem bez domova běžně dávají minci, cigaretu nebo los.

Přečtěte si
-bello-
10. 10. 2020 • 14:54

Naději na nový život v Brestu, nebo v Paříži a vůbec ve Francii s pouhými 350 000 vidím já černě! (Krucinál-dneska už aby člověk dával bacha i na slovo černý).Tedy jinak - vidím ji velmi, velmi ,velmi chmurně!
A to je důvod, proč bych zrušila nekontrolovatelný Schengen a zavedla hranice .
S jejich systémem volnost, rovnost, bratrství - (na práci je zejtra taky den ! ) pošle Francie 4 šťastné výherce za 2 měsíce na dlažbu zase , takže my všichni musíme pracovat, aby Macron mohl opět natáhnout ručku o pomoc k nám

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.