Prymula slibuje další přitvrzení: ZHOŘKNE NÁM ZÍTRA ŽIVOT JEŠTĚ VÍCE? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Prymula slibuje další přitvrzení: ZHOŘKNE NÁM ZÍTRA ŽIVOT JEŠTĚ VÍCE?

Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) promluvil o dalších opatřeních pro Česko.
Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) promluvil o dalších opatřeních pro Česko. (Archiv Blesku)

Už zítra ministr zdravotnictví Roman Prymula (56, za ANO) oznámí, jak od dalšího týdne pravidla v Česku ještě více zpřísní. Další opatření mají srazit pokračující rekordní nárůsty nákazy.

Úterní rekordní přírůstek o 4457 nových případů je podle Prymuly jasným signálem, že je třeba nasadit od příštího týdne těžší kalibr. „Ta tvrdá opatření budou na dobu čtrnácti dnů,“ řekl včera ministr. Co přesně má za lubem prozradit nechtěl, to se Češi dozvědí až zítra. Naznačil však, že opatření se budou týkat volnočasových aktivit, naopak dojít by nemělo ke kompletnímu vypnutí ekonomiky, ani ke karanténě jednotlivých měst. A až 14denní opatření skončí, následovat budou další. Ta už by prý měla být mírnější. Podle vicepremiéra a ministra vnitra Jana Hamáčka (41, ČSSD) je zpřísnění potřeba, bez něj by totiž mohlo již ke konci měsíce dojít k zahlcení kapacit nemocnic.

Přečtěte si
-bello-
10. 10. 2020 • 00:55

Tuhle zemi zpovykovaných blbců, co za každým kmenem vidí " bolševika" a pád svojí svobody může ukočírovat jen tvrdá ruka.
Nehorší jsou takoví, co vyrostli po 1989 a dějepis jim převyprávěli lidi jako Petruška Šustrová nebo dělnice , posléze funkcionářka ODS Němcová .
Jen blbec nevidí, že politika jde stranou, když se jedná o zachování zdraví národa.
Zelený mozky a policie se v jiných státech cení, tady z nich švejkovatí tupci dělají dehonestovanou třídu.Jděte do háje!
Prymula nese šílenou odpovědnost, ale ne za blby co nenosí roušky!

konvalinka34
8. 10. 2020 • 12:56

Jasnovidec01. Ano. Máte pravdu!!

jasnovidec01
8. 10. 2020 • 11:36

Ten zelený ko.ko.t by měl odtáhnout do ruska ,tam takového šikanistu potřebují,buď se necháme očkovat těma ***ma co sem chce dotáhnout nebo budu lidi dál terorizovat ,jak mohl vědět že bude v polovině října 6-8 tisíc nakažených denně ??není to náhodou jeho plán ??je vidět že je to bejvalej vojcl co je zvyklej panovat .chtělo byto další rok 1989 jinak běda našmu lidu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.