Miroslav Macek: Sex s kamarádkou vnučky?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Miroslav Macek: Sex s kamarádkou vnučky?!

Miroslav Macek je známý proutník. Jana Macková se z manželových nevěr zhroutila.
Miroslav Macek je známý proutník. Jana Macková se z manželových nevěr zhroutila.

PRAHA – Tak to je teda šok! Donchuán české politiky a Klausův poradce Miroslav Macek (62) má prý poměr s mladičkou kamarádkou své 21leté vnučky, s níž se o víkendu objevil na dostizích na Velké pardubické.


● Manželka Jana se zhroutila
● Léčí se v Německu na klinice

Alespoň to tvrdí jeho žena Jana (55), která se ze všeho zhroutila a leží teď na klinice v Německu.

Mackova poslední avantýra pro ni prý byla poslední kapkou. „Důvodem hospitalizace jsou stupňující se zdravotní potíže plynoucí z neveselého životního období a skoro dva roky trvajícího stresu,“ naráží Macková na manželovy neustálé milostné avantýry. „Podle toho, jak mně bylo popsáno její chování, mohlo jít o kamarádku jeho vnučky. Pan Macek se prostě dál baví svým obvyklým způsobem,“ řekla deníku Aha! Macková z německé kliniky St. Josef v Karekenhausu. Sám Macek o tom, že tam jeho žena leží, včera vůbec nevěděl. „Cože? V nemocnici? To vůbec nevím, naposledy jsem s ní mluvil v pondělí a měla být v Praze,“ řekl nám šokovaný Macek. „Manželovi jsem to neřekla schválně. Už mě nezajímá,“ řekla deníku Aha! zhrzená Macková.

Jejich manželství se začalo hroutit poté, co se v září dostala na veřejnost fotka Macka a jeho o 34 let mladší exmilenky v »Evině a Adamově rouše«. Bývalá milenka ho označila za otce svého dítěte. Přesto, že testy DNA pak vyloučily Mackovo otcovství, Janě došla trpělivost a zažádala o rozvod. „Chci se teď zdravotně dát dohromady, abych měla dost sil na rozvod,“ řekla Macková.


Autor: (pet)
Foto: ČTK

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.