Bolest mizí při orgasmu každodenně... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bolest mizí při orgasmu každodenně...

Hannah je dnes single, ale vůbec jí to nevadí.
Hannah je dnes single, ale vůbec jí to nevadí. (Foto Instagram.com)

Na své nesnesitelné bolesti vyzkoušela Hannah Shewan Stevansová (26) již téměř vše, od léků až po meditaci. Úlevu jí přinesl až explozivní orgasmus, který si dnes dopřává dvakrát denně.

„Moje chronická bolest se objevila zničehonic, když mi bylo čtrnáct let. Byla jsem ve svém pokoji a najednou jsem ucítila tupou bolest v páteři, která už nikdy skutečně nezmizela,“ píše Angličanka Hannah o své zkušenosti s fibromyalgií, která jí nejednou připoutala na lůžko.

Hannah je dnes single, ale vůbec jí to nevadí.

Opiáty nepomáhají

Po každé návštěvě lékaře však Hannah upadala stále hlouběji do depresí, jelikož doktoři si s tajemnou nemocí nevěděli rady. Předepisovali jí léky proti bolesti a opiáty, které však neposkytovaly dlouhodobou a účinnou úlevu. Při obzvláště peprném dovádění s přítelem však dosáhla takového vyvrcholení, které veškerou hrůzu konečně utlumilo. „Pocit bez bolesti byl mnohem lepší než jakýkoli orgasmus,“ říká novinářka na volné noze.

Osm druhů rozkoše

Její nemoc sice kvalitní sex neléčí, Hannah si jej však »předepisuje « dvakrát denně, aby úroveň utrpení byla snesitelná. Díky tomu začala experimentovat se svým tělem – dokáže prý dosáhnout osmi různých typů orgasmu, ke kterým už nepotřebuje ani partnera...

Hannah je dnes single, ale vůbec jí to nevadí.

Čím trpí

Fibromyalgie je chronický syndrom, který způsobuje bolest svalů, kostí, hlavy či vyčerpanost. V současné době neexistuje zaručená léčba.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.