Založil požár paneláku v Bohumíně žhář? Zoufalí lidé skákali z oken | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Založil požár paneláku v Bohumíně žhář? Zoufalí lidé skákali z oken

Požár v Bohumíně
Požár v Bohumíně (Aktu.cz)

Při požáru v panelovém domě v Bohumíně na Karvinsku zemřelo včera vpodvečer 11 lidí včetně tří dětí. Potvrdila to policejní mluvčí Karolína Bělunková. Podle dostupných informací se lidé před ohněm snažili zachránit skokem z oken.

„V Bohumíně došlo v odpoledních hodinách k požáru v jedenáctém patře panelového domu. V souvislosti s požárem došlo k úmrtí jedenácti osob,“ uvedla Bělunková. Hořelo ve třináctipatrovém panelovém domě v Mírové ulici. Na místě byl i vrtulník. Podle šéfa bohumínských hasičů 6 lidí uhořelo v bytě v 11. patře a 5 lidí vyskočilo z okna ve 12. patře. Server Polar uvedl, že požár v panelovém domě měl založit neznámý muž, který měl být zadržen. Před domem se svým činem měl chlubit. Podle agentury Aktu.cz je podezřelý muž ročník 1965. Ministr vnitra Jan Hamáček na svém Twitteru uvedl, že byl těžce zraněn jeden z hasičů.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.