Češka (†45) zemřela v řeckém hotelu: Spáchala zřejmě sebevraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Češka (†45) zemřela v řeckém hotelu: Spáchala zřejmě sebevraždu!

Vesnička Keri na ostrově Zakynthos, kde se tragédie stala.
Vesnička Keri na ostrově Zakynthos, kde se tragédie stala. (Foto scom)

Mrtvou, se šňůrou kolem krku, našli českou turistku (†45) v hotelovém pokoji na ostrově Zakynthos v Řecku. Zřejmě spáchala sebevraždu. Žena cestovala sama. Nechtěla, aby k ní hotelová služba chodila uklízet. Lidí se stranila.

Podezřelé už začalo být, když se mezi hosty asi tři dny neobjevila, a tak personál vstoupil do jejího pokoje. Podle idnes. cz byla oběšená na šňůře uvázané na držáku ručníků. Ten se s ní utrhl a zasekl se o kliku dveří koupelny. Podle řecké televize ERT nejspíš spáchala sebevraždu. Nasvědčuje tomu i skutečnost, že v pokoji měla mít Češka značné množství tablet užívaných proti depresi. Případ vyšetřuje policie. „Můžeme pouze potvrdit, že minulý týden zemřela na řeckém ostrově Zakynthos česká občanka. Více podrobností sdělovat nebudeme,“ uvedla mluvčí ministerstva zahraničních věcí Zuzana Štíchová. List Ta Nea upřesnil, že žena byla ubytována v lokalitě Kerí na jihu ostrova.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.