Muž umíral v jámě... našli ho po několika dnech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Muž umíral v jámě... našli ho po několika dnech!

Muže dostali z jámy hasiči a donesli ho k sanitce.
Muže dostali z jámy hasiči a donesli ho k sanitce. (Foto PČR, SDH Pocinovice)

Muž (57) spadl do jámy za domem. Zmatený, podchlazený a dehydrovaný čekal na záchranu v jámě za svým domem v Pocinovicích na Domažlicku. Ležel tam několik dní.

Téměř na pokraji smrti ho našli sousedé. Sestra z Prahy se mu totiž čtyři dny nemohla dovolat. Bála se, že se mu něco stalo, a tak přes známou zburcovala lidi ve vesnici.

Pomoc doručovatelek

„Soused prohledal dům, který byl odemčený, doručovatelky hledaly kolem domu. Ve vykopané jámě za stavením pak našly muže, který tady ležel na zádech. Přiběhl sem rychle soused a všichni mu pak poskytovali první pomoc,“ řekla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Upadl tam sám

Na místo dorazili místní dobrovolní hasiči a muže dostali z jámy ven, odnesli ho na ulici k sanitce záchranky a zavolali policii. „Zjistili jsme, že muž nedopatřením podklouzl a sám upadl do jámy za domem. Nebyl schopen uvést, jak dlouho v jámě byl. Zřejmě se jednalo o několik dní,“ dodala Brožová. Nešťastník skončil v nemocnici.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.