Neuvěřitelný nález americké rodinky: U silnice přejeli milion | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Neuvěřitelný nález americké rodinky: U silnice přejeli milion

Schantzovi nečekali takové dobrodružství.
Schantzovi nečekali takové dobrodružství. (Foto Caroline County Sheriffová, Facebook)

Rodina z americké Virginie si krátila dlouhou koronavirovou karanténu výletem. Jejich cesta skončila neuvěřitelně: na silnici přejeli milion dolarů.

Vozu jedoucímu před pick-upem rodiny Schantzů vypadl z korby na silnici velký pytel, který přejeli. Zastavili, vrátili se a pytel hodili do kufru. Opodál v příkopu viděli ještě jeden, i ten vzali. Mysleli, že jde o odpadky. Když pak přijeli večer domů, chtěli hodit pytle do popelnice. Naštěstí se podívali dovnitř... Vydechli překvapením! Uvnitř byla hromada bankovek! Zjistili, že jde o téměř milion dolarů (cca 25 milionů Kč). Ihned zavolali policii. Scott Moser, šerif okresu Caroline, potvrdil, že vše vyšetřuje. „Kontaktovali jsme poštu, protože na vacích byly její nápisy, ale té žádné zásilky ani peníze nechybí. Tak hledáme majitele peněz dál. Musím Schantzovy pochválit. Udělali správnou věc,“ uvedl. „Nic jiného nás ani nenapadlo. Nebylo to naše, tak jsme to odnesli úřadům,“ odmítla chválu Emily Schantzová. „Doufám, že nálezci dostanou odměnu,“ podotkl šerif. V Česku je nálezné 10 %...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.