Shledání po 18 letech: Nikdy neztrácejte naději! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Shledání po 18 letech: Nikdy neztrácejte naději!

Craig se svou nalezenou dcerou.
Craig se svou nalezenou dcerou. (Foto Profimedia.cz)

Čtyřletá Britka Madeleine McCannová se rodičům beze stopy ztratila večer 3. května 2007 v portugalském letovisku Praia da Luz. Od té doby ji policie, soukromí detektivové a rodiče hledají po celém světě.

Panuje názor, že byla unesena. Nyní se pokusil nalít trochu naděje do žil zoufalým a už se vzdávajícím rodičům Gerrymu a Kate McCannovým (oba 51) Američan Craig Allen (45). On se setkal se svou holčičkou Kamiyah po neskutečných 18 letech. Tehdy ji unesla žena sestru, čímž spustila jedno z nejrozsáhlejších pátrání v dějinách USA. „Mne a vás spojily strašné zločiny, které postihly naše dcery. Jen velmi málo rodičů na světě zažilo něco takového. Prožil jsem si to, co prožíváte i vy. Nikdy nevzdávejte naději, že vaše holčička stále žije,“ oslovil Craig rodiče Maddie. Kamiyah se našla po sérii tipů od veřejnosti a následných DNA testech před třemi roky. Celou tu dobu žila se ženou, o které si myslela, že je její matka.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.