Striptér chce 15 milionů za pracovní úraz: Rupla pod ním tyč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Striptér chce 15 milionů za pracovní úraz: Rupla pod ním tyč!

Lewis teď nemůže ani tančit, ani trénovat.
Lewis teď nemůže ani tančit, ani trénovat. (Foto Instagram)

Tanec u tyče se možná netěší valné pověsti, nelze však popřít, že to je náročná disciplína: aby to nějak vypadalo, vyžaduje smysl pro rytmus, fyzičku i spoustu tréninku. A taky spolehlivou tyč.

Právě ta ale zradila Lewise Richese (32) při vystoupení v londýnském klubu For Your Eyes Only. Divačkám by to mohlo připadat jako parádní vystoupení, když na scénu nakráčí svalnatý fešák a vytrhne tyč ze stropu. Jenže roztočený Lewis takto bez opory odletěl do publika, šestimetrová tyč navíc udeřila jednu z návštěvnic (75) do hlavy.

„Oba leželi na zemi bez hnutí, byla to hrůza, vypadali mrtví,“ popsala deníku Sun svědkyně. Babičce, která přišla vnučce na rozlučku se svobodou, museli zafixovat krk a podle svědků použili zdravotníci defibrilátor. S otřesem mozku pak skončila ve špitále. Tam odvezli i Lewise, jenž si nadvakrát zlomil nohu. Čtyři hodiny ho na sále dávali dohromady, půl roku si nezatancuje. Kvůli výpadku příjmu proto od klubu požaduje 14,7 mil. Kč.

Pádem si nadvakrát zlomil nohu.

Přečtěte si
reginawe.b...@...
3. 3. 2020 • 19:31

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.