Vězení za točení porna na hotelu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vězení za točení porna na hotelu!

Roderick a jeho přítelkyně Kata.
Roderick a jeho přítelkyně Kata. (Profimedia.cz)

Radovánky, které si během pobytu v Thajsku dopřávala dvojice milenců, ji přijdou pekelně draho. Za natáčení porna v hotelovém pokoji hrozí párečku mastná pokuta nebo až 5 let drsné basy.

Americký turista Roderick Antonio Matthews Jr. (31) a jeho maďarská partnerka Kata Barbara Koszová (22) mají v oblibě sdílet na internet vlastní nemravná videa, která mohou ostatní sledovat za poplatek. Teď ale narazili. Při dlouhodobém pobytu v Thajsku totiž natáčeli jedno takové video přímo v hotelovém pokoji, když dovnitř vtrhla policie! Původně kvůli upozornění personálu, že pár nemá platné vízum. To se potvrdilo, úředníci odhalili, že milenci pobývali v Thajsku načerno 256 dní. Navrch k tomu ale policie přidala obvinění z šíření pornografie, která je v Thajsku zakázána. Trestu prý neuniknou. Za své radovánky mohou zaplatit v přepočtu až 71,5 milionu korun. Anebo je zavřou až na pět roků!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.