Ze studentky udělal mrzáka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ze studentky udělal mrzáka

Učitel Samuel C. krátce před vynesením rozsudku.
Učitel Samuel C. krátce před vynesením rozsudku. (Foto Aha! – Karel Janeček)

Anna (17) sportovala a chtěla být jako táta policistou. Kvůli tělocviku na střední škole je doživotním invalidou. Učitel Samuel C. (43) vyvázl s podmínkou.

Kantor nechal 7. prosince 2018 hrát prváky hru ponorky. Při ní nesou družstva nad hlavami na žíněnkách dva kapitány, kteří se vzájemně snaží srazit. „Kapitáni měli dle pokynů učitele přelézat z jedné žíněnky na druhou, dokonce doporučoval i přeskok. Přetížená žíněnka na žákyni spadla,“ popsal žalobce.

 „Nic jsem nezanedbal. Necítím se vinen tím, že bych nějak nezajistil bezpečnost a ochranu žáků,“ uvedl Samuel C., kterému hrozily až čtyři roky vězení a zákaz práce učitele. To rozlítilo matku studentky: „Nezajímá vás, že dcera trpí inkontinencí a celodenně nosí vložky. Vy skončením soudu na vše zapomenete. Dcera si na vás vzpomene každým krokem, s každou bolestí v zádech.“

Učitel připravil studentku (17) o zdraví. Těžce se zranila při »ponorce«:

Video se připravuje ...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.