Smrtící útok psa na matku čtyř dětí: Evu (†38) zabil Kajínek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Smrtící útok psa na matku čtyř dětí: Evu (†38) zabil Kajínek

Hrob zabité ženy na místním hřbitově.
Hrob zabité ženy na místním hřbitově. (Foto Aha! – D. Malík, Profimedia.cz)

Předpovědělo jméno jeho osud? Československý vlčák, který napadl mámu čtyř dětí v Otradově na Chrudimsku, se jmenoval Kajínek. Bohužel se nakonec projevil nejen jako zdatný útěkář, ale i jako krutý zabiják.

Krvelačný útok psa Kajínka se odehrál čtyři dny před Vánocemi. Asi dva roky starý čistokrevný československý vlčák v noci utekl na pozemek sousedů, kde skočil po Evě. Pokousal ji na horní partii těla a na krku. Mrtvou ji v tratolišti krve našel její manžel až po 7. hodině ráno.

Bála se ho
Oba sousedící pozemky nedělí oplocení. Psem zabitá Eva prý dlouho varovala, že je vlčák nebezpečný. „Dokola říkala, že je otázka času, kdy ten pes někomu ublíží. Když jsem já stála u baráku jeho majitele, tak ten pes vyváděl jak vzteklý. Stačilo i to, že okolo projelo auto,“ svěřila se sestra zabité Evy.

Má další psy
Deník Aha! mluvil s majitelem psa, který prý ale vinu necítí. „Byl zavřený ve sklepě, nechápu, jak se mu podařilo utéct. Také ale nechápu, co dělala tak pozdě venku,“ prohlásil mimo záznam. S přítelkyní vlastní ještě další tři psy, včetně německého ovčáka.

Víte, že...
...Kajínka si pár pořídil loni v květnu a podle sousedů se často volně pohyboval po vesnici? Po útoku byl veterinářem utracen.

Přečtěte si
valduk
13. 1. 2020 • 09:39

Kajínek!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.