Úplněk v Blížencích vzbudil neklid i touhu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Úplněk v Blížencích vzbudil neklid i touhu

Pocítili jste včera ráno touhu něco ve svém životě změnit?
Pocítili jste včera ráno touhu něco ve svém životě změnit? (Foto Profimedia.cz)

Pocítili jste včera ráno touhu něco ve svém životě změnit? Není divu, takovou moc má úplněk ve znamení Blíženců. A ten byl právě v pátek. Někdy se může projevit i touhou od všeho utéct.

Blíženci jsou nepokojné a proměnlivé znamení, věčně hledající a nespokojené. Úplněk v jejich znamení se projevuje nepokojem, někdy i nespokojeností, zvlášť patrné to může být teď před Vánocemi, kdy jsou všichni ve větší zátěži. Toužíte odjet, změnit práci, udělat si pořádek ve vztazích? Je to přirozené, ale nepouštějte se hned do drastických změn, kterých byste později litovali. Pokud chcete pozitivní změnu, přistupte k životu radostně, potkávejte se s lidmi, navazujte kontakty, poznávejte a plánujte. Bez vašeho úsilí změna nepřijde.

Pokud jste v něčem dobří, zkuste to víc prodat, nečekejte, až si toho okolí všimne, mohli byste čekat navždy. Chcete-li změnit zaměstnání, právě teď je nejvhodnější chvíle rozeslat životopisy. Nepříliš vhodné je experimentovat ve vztazích, neurčitá nespokojenost by vás mohla zavést do vztahových problémů. Pátek třináctého ve znamení Raka vše trochu uklidní, přinese inspiraci umělcům.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.