Zájemce o sex vydíral | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Zájemce o sex vydíral

Tomáš J. (38) po publicitě u soudu netoužil.
Tomáš J. (38) po publicitě u soudu netoužil. (Foto Aha! – Zdeněk Matyáš)

Na internetových seznamkách se vydával za nezletilé dívky. Zájemce o sex s dítětem pak vydíral. Tomáš J. (38) si přišel na milion. U soudu mu teď hrozí až osm let vězení.

Slovák žijící na Brněnsku přiznal, že k nápadu ho v roce 2017 přiměl nedostatek peněz. „Prožíval jsem finanční situaci, docházely mi úspory, s přítelkyní nás vyhodili z bytu,“ hájil se. Jakmile některý loudil poslal z účtu zálohu na budoucí radovánky, Tomáš J. se změnil v matku či otce dívky a žádal peníze, jinak vše oznámí na policii. Ze 120 zájemců z Česka se chytla desítka, která za mlčení poslala celkem milion Kč. „Byl jsem hloupý, poslal jsem mu i intimní fotku,“ řekl Antonín V. (37). Po něm vyděrač požadoval milion. Ženatý muž se nakonec vypravil na policii. Soud případ odročil kvůli výslechu dalších svědků.

Oběti i obvinění
Mužům, kteří se stali obětí vydírání smyšlené Kristýnky, Sárinky či Lucinky, hrozí také trest. Za navazování nedovoleného kontaktu s dítětem či svádění k pohlavnímu styku jim hrozí až pět let vězení. Případy sexuchtivých chlapů od Karlových Varů až po Ostravu postupně řeší policie a státní zástupci v krajích.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.