Uříznu vám makovice, křičel a... Na sousedy útočil motorovou pilou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Uříznu vám makovice, křičel a... Na sousedy útočil motorovou pilou

Ilustrační foto
Ilustrační foto (Profimedia.cz, ara)

Nikdy s ním nezažili sousedskou idylku, nyní se ale muž z vedlejšího domu v Třeboni pokusil rozehrát doslova masakr motorovou pilou. S nastartovanou motorovkou útočil na pět lidí a vyhrožoval, že jim uřízne hlavy.

Děsivý čin odstartoval na ulici útokem na sousedku. „Uchopil ji za bradu a trhl jí hlavou do strany. Poškozené se zastal její zletilý vnuk,“ informovala včera o případu z 26. října policejní mluvčí Hana Millerová. Od agresora se dočkal rány pěstí do obličeje, v sebeobraně proto vytáhl z kapsy plynový revolver a vystřelil varovný výstřel nad hlavu útočícího souseda. Ten se lekl a utekl na zahradu domu své matky. Po chvíli se však otřepal a vrátil se zpět, v ruce nastartovanou motorovku. „S křikem měl vyhrožovat směrem k poškozeným, že je zabije a uřízne jim »makovici«,“ doplnila Millerová. Včera byl obviněn a za přečin nebezpečného vyhrožování mu hrozí jeden nebo i tři roky vězení.

Přečtěte si
-bello-
7. 12. 2019 • 09:48

Mohl by někdo vyjasnit , kdo kromě " vnuka od vedle " nosí mýrnix týrnix plynovou pistoli po kapsách ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.