Důchodce zemřel ve výkopu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Důchodce zemřel ve výkopu!

Hasiči stojí u těla zakrytého černou plachtou v ulici, kde k tragédii došlo.
Hasiči stojí u těla zakrytého černou plachtou v ulici, kde k tragédii došlo.

CHOTĚŠOV – Důchodce (†73) spadl na zahradě svého domu v Hřbitovní ulici v Chotěšově na Plzeňsku do výkopu na plyn. Objevil ho pracovník plynáren. I když zavolal pomoc, muže se už zachránit nepodařilo.


Tragédie v Hřbitovní ulici

Jednou z vyšetřovacích verzí je, že muže postihla mrtvice nebo jiné zdravotní potíže a nešťastnou náhodou přitom spadl do metr a půl hlubokého výkopu. „Lékař na těle zemřelého nenalezl žádné stopy násilí,“ informovala mluvčí západočeských policistů Helena Malotínská.

„Na místě se našla taška s županem, asi se mu udělalo zle. Nedávno byl na operaci srdce, v domku žil sám, a tak mu ani nikdo nemohl pomoci. Byl to moc hodný pán,“ svěřila se Aha! Miloslava Kantová z Obecního úřadu v Chotěšově.

V obci se jedná o druhé podobné neštěstí za tento týden. V pondělí jeli hasiči ke zraněnému dělníkovi na stavbě čističky odpadních vod. Muž spadl z rozestavěné jímky hluboké osm metrů a těžce se zranil.


Autor: (ver)
Foto pro Aha! – Petr Havránek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.