Mýval Pumpkin hvězdou sociálních sítí: Baštil pizzu, kámošil se psy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mýval Pumpkin hvězdou sociálních sítí: Baštil pizzu, kámošil se psy

Mýval Pumpkin je hvězdou sociálních sítí.
Mýval Pumpkin je hvězdou sociálních sítí. (Foto Instagram)

Nudíte se? Kupte si medvídka mývala! Tuhle radu moc dobře znal už strýc Pepin z Postřižiny (1980). A za pravdu by mu dala i rodina Američanky Laury Youngové (33), která si jednoho chlupáče adoptovala.

Neobvyklému mazlíčkovi dali jméno Pumpkin (dýně) a vytvořili mu účet na Instagrmu, kde ho sledovalo přes 1,4 milionu lidí! Ze všeho nejradši měl pizzu, vejce, avokádo a jeho nejlepšími kámoši se stali hafani Toffee a Oreo, s nimiž bydlel pod jednou střechou.


Ve volné přírodě se mývalové dožívají maximálně tří let, Pumpkin jich s lidskou rodinnou strávil pět. A rozhodně s ním nebyla nuda. Jenže teď zarmoutil celý svět. „Přes slzy skoro ani nevidím, co vám píšu, jsem úplně zničená,“ vyznala se teď Laura v jednom ze svých posledních vzkazů na sociální síti. Fanouškům totiž musela sdělit tu nejtěžší zprávu ze všech: Pumpkin zemřel. „Změnil mi život, kéž by tu teď byl. Vždycky když jsem plakala, slízával mi slzy z tváře,“ plakala.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.