Místo zásnub tragédie: Žádal o ruku, utopil se | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Místo zásnub tragédie: Žádal o ruku, utopil se

Pár měl celý život před sebou.
Pár měl celý život před sebou. (Foto Facebook)

Na tuhle dovolenou Američanka Kenesha Antoinenová určitě nezapomene. Během ní zažila nejkrásnější chvíli v životě, která se ale brzy změnila v tu nejhorší. Její přítel totiž během originální žádosti o ruku zemřel!

Pár se na dovolené v Tanzanii ubytoval v pokoji, jehož součástí byla i podvodní okna do oceánu. Právě ty využil Keneshin přítel Steven Weber k velkému překvapení: do fólie zalepil vzkaz se žádostí o ruku a potopil se k pokoji, ve kterém zrovna byla jeho přítelkyně. Vzkaz připlácl na okno, z plavek vytáhl i prstýnek! „Ano, ano,“ křičela Kenesha v pokoji v odpověď na Stevenovu napsanou otázku, zdali si ho vezme. Muž se pak vydal směrem k hladině, ale když se dlouho neukazoval, začala žena tušit, že je zle. Bohužel pro ni byla její předtucha správná. Muži došel dech, upadl do bezvědomí a utopil se! O to smutněji pak působí část jeho vzkazu, kde svojí, jak doufal, nastávající ženě psal: „Nedokážu zadržet dech dost dlouho na to, abych ti řekl, jak moc tě miluju…“ „Neexistují slova, kterými bych mohla ocenit jeho překrásnou duši,“ smutní zničená Kenesha.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.