Rádce Aha! Co o vás prozradí mateřské znaménko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rádce Aha! Co o vás prozradí mateřské znaménko

...
... (istock.com)

Mateřská znaménka v historii děsila jako ďáblova znamení, byla také pokládána za osobní talismany. Mohou být nevzhledná i pikantní, strašidelná i půvabná. Kde máte mateřské znaménko vy?

Už ve starém Řecku se považovala mateřská znaménka za důležité ukazatele charakteru a lidé velmi dbali na to, kde se který flíček na jejich těle nachází. Často neváhali drobným kosmetickým zásahem tu a tam přírodu poopravit.
Tragédii mohla znaménka způsobit ve středověku. Inkvizitoři totiž věřili, že k mateřskému znaménku přijde člověk na sabatu po obcování s Ďáblem. Při pronásledování čarodějnic inkvizitoři hledali na těle podezřelých osob podobná znaménka, která byla údajně necitelná vůči bolesti (lovci čarodějnic užívali zasunovací jehlu, jíž předstírali bodnutí do znaménka, ale obviněný nic necítil).


Cestovatel, nebo přítel?
Máte ho...
...na spánku
Lidé se znaménkem na spánku bývají velcí cestovatelé. Lákají je dálky a nebojí se výzev. Pokud jej máte na levém či pravém spánku, nedělá vám problém zvykat si na nová místa a máte dar cítit se všude doma.
...u kořene nosu
Máte před sebou slibnou kariéru. Umíte na sobě tvrdě zapracovat a to přináší výsledky. Když si něco umanete, uděláte vše pro to, abyste toho dosáhli. Překážky vás neodradí, právě naopak, jsou pro vás výzvou.
...pod obočím
Znaménko mezi okem a obočím napovídá, že jste přizpůsobiví a dobře vycházíte s lidmi. Nehledáte konflikty, ale spíše schůdné cesty a řešení. Umíte být přirozeným vůdcem a lidé vás rádi následují.
...nad rtem
Jste atraktivní a přátelští. Lidé vyhledávají vaši společnost, cítí se s vámi přirozeně a dobře. Máte rádi kvalitní věci od jídla po bydlení. Život si vychutnáváte. Srdce posloucháte víc než rozum.
...na lícní kosti
Toto znaménko bývá znakem silné osobnosti s osobním kouzlem a přitažlivostí. Pokud ho máte právě zde, s největší pravděpodobností jste úspěšní a nemáte problém dosáhnout všeho, co chcete.
...na dlani
Dáváte přednost stabilitě před vzrušením, změny vás stresují. Máte rádi věci pod kontrolou, jste typ, který si vše spočítá. Rádi stojíte nohama pevně na zemi, skvěle se doplňujete s tím, kdo má hlavu v oblacích.
...na chodidle
Máte rádi vše nové a neokoukané. Umíte hovořit s každým na jakékoli téma – máte talent získat si lidi bezprostředností. Jste výborný vypravěč, ale i posluchač, a lidé se vám proto svěřují s tajemstvími.

Charakteristické prvky znamének
Barvy medu: štěstí
Červené: šťastná osoba (věštící šťastný osud)
Černé: problémy a zklamání
Světlající: štěstí se obrací k lepšímu
Tmavnoucí: problémy a zklamání
Zásadní změny mateřských znamének (např. krvácení): pravděpodobně špatné zdraví, zajděte k lékaři
Kulaté: napovídá o dobré povaze
Hranaté: věští spíše špatnou povahu
Oválné: smůla
Podélné: prosperita, a to značná

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.