Řidič (54) zabil v Humpolci chlapečka (†2,5), sestřička (8 měs.) bojuje o život | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Řidič (54) zabil v Humpolci chlapečka (†2,5), sestřička (8 měs.) bojuje o život

V Humpolci najelo auto do kočárku s dvěma dětmi, jedno zemřelo
V Humpolci najelo auto do kočárku s dvěma dětmi, jedno zemřelo (VELKÉ ZPRÁVY - Facebook Zpravodajství FTV Prima)

K tragické dopravní nehodě došlo dnes ráno v Humpolci. Osobní auto z dosud nezjištěných příčin najelo od dětského kočárku se dvěma sourozenci. Jedno díte zemřelo, druhé leží ve vážném stavu v nemocnici. Podle informací České televize kočárek vedla jejich babička.

Podle policie k nehodě došlo mimo přechod pro chodce. Jak uvádí Blesk, tragédie se stala v 8.45 v Hradecké ulici. „Osobní auto narazilo do kočárku se dvěma dětmi. Jedno z nich zemřelo, druhé bylo s vážným zraněním převezeno do nemocnice. K nehodě nedošlo na přechodu pro chodce,“  sdělila Blesku policejní mluvčí Dana Čírtková.

Řidičem automobilu byl čtyřiapadesátiletý muž. „Dechová zkouška u něj byla negativní,“ doplnila Čírtková. Těžce zraněné dítě přepravil do nemocnice vrtulník. „Okolnosti a míra zavinění jsou předmětem dalšího šetření. Vzhledem k věku zesnulého a zraněného dítěte nebudeme poskytovat další informace,“ doplnila mluvčí.

Na video z místa nehody se můžete podívat zde: 

 

 



Přečtěte si
aljedm@...
31. 7. 2019 • 22:21

Toho řidiče znám, je to můj kamarád, vždycky se snažil lidem pomoci a ne jim ublížit.Je to moc hodný chlap Je mi ho moc líto. Současně vyjadřuji upřímnou soustrast rodině dětí, vím o čem to je, sám jsem přišel o syna před půl rokem, bylo mu 23 let.. Aleš.

lokii
31. 7. 2019 • 18:01

Prechazeni s kocarkem je tak nebezpecne - clovek vlastne "vystrci" kocarek do vozovky a sam je v pozici, kdy mnohdy pres dalsi auta vubec nevidi, co se na te silnici deje.
Naucila jsem se vejit do vozovky prvni a teprve kdyz jsem zjistila, ze mohu prejit, tak jsem si ten kocarek za boudicku pritahla a "zaradila" se a presla silnici. Ted jsou uz kocarky daleko mensi, ale v dobe, kdy jsem tohle resila, tak byly kocarky zn. Liberta nebo jim podobne a ty byly docela dlouhe. Ale ani pres ten kratsi kocarek clovek poradne nevidi.
Uprimnou soustrast rodine - chudak babicka. To musi byt priserne, kdyz chce clovek pomoci a najednou se stane takova silena tragedie.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.