Ty nejlepší filmy a seriály z HBO nyní na dva měsíce zdarma | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Ty nejlepší filmy a seriály z HBO nyní na dva měsíce zdarma

 (O2 Czech Republic)

Milujete seriály, ale pro samé povinnosti doma a v práci na ně prostě nemáte čas? Vyzkoušejte si na dva měsíce zdarma O2 TV HBO a Sport Pack. Ty nejlepší seriálové i filmové pecky budete moct sledovat kdykoli se vám zachce. Třeba při večerním žehlení.

Seriály Sex ve městě, Přátelé nebo Gilmorova děvčata už znáte nazpaměť? Zkuste dát šanci novinkám, které si přichystalo HBO.  Díky nové službě O2 TV HBO a Sport Pack si může úplně každý do konce léta užívat zdarma prémiové kanály HBO, HBO 2 a HBO 3. Těšit se můžete třeba na seriálové hity jako Příběh služebnice, Sedmilhářky nebo novinku Roky a roky. A to vše bez reklam.

Roky a roky

Drama Roky a roky sleduje členy anglické rodiny Lyonových, kteří se jedné zásadní noci v roce 2019 neodvratně spojí. Příběh se následně přehoupne do buducnosti a sleduje životy a lásky Lyonových v příštích patnácti letech. Společnost je vášnivější, rychlejší a šílenější. Bouřlivé zvraty v politice, technologiích a vzdálených válkách mají přímý vliv na Lyonovi a realitu jejich všedních dní.

Roky a roky

 

Příběh služebnice se vrací

Třetí řada seriálu se odehrává ve fiktivním americkém státě Gileadu. Služebnice June, kterou hraje Elisabeth Mossová, měla naposledy příležitost odsud uprchnout se svým čerstvě narozeným dítětem. Místo toho se ale rozhodla zůstat a bojovat proti společnosti, ve které ženy nesmí číst ani psát a jsou odsouzeny ke posluhování mužům.

Příběh služebnice se vrací

 

Sedmilhářky vás dostanou

Seriál se vrací na HBO se svou druhou řadou. Vypráví příběh tří matek (Reese Witherspoonová, Nicole Kidmanová a Shailene Woodleyová), jejichž zdánlivě dokonalé životy se začnou rozpadat ve chvíli, kdy dojde k vraždě. Nová série zkoumá zhoubnost lží, odolnost přátelství, křehkost manželství a samozřejmě také krutou daň rodičovství. Vztahy krachují, důvěra vezme za své a objeví se nové šrámy nejen na těle, ale i na duši.

Sedmilhářky

Jednoduchá aktivace

Službu O2 TV HBO a Sport Pack lze zdarma aktivovat od 25. července do 22. září 2019 a automaticky se prodlužuje vždy na dalších 30 dní. Pokud k prodloužení dojde nejpozději 22. září, mohou diváci sledovat dané kanály bezplatně dalších 30 dní. Před skončením bezplatného období obdrží všichni zákazníci e-mail, ve kterém je bude operátor informovat o tom, že se blíží přechod na placenou verzi služby. Budou-li mít o službu i nadále zájem, bude k dispozici bez závazku za 299 Kč měsíčně s možností ji kdykoli zrušit. 

Tarif zahrnuje kromě stanic HBO, HBO 2, HBO 3 a také exkluzivní kanály O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis doplněné o ČT sport. Váš partner tedy bude moct celý srpen a září sledovat bezplatně to nejlepší z nejvyšší české fotbalové FORTUNA:LIGY, hokejové extraligy nebo Ligy mistrů.

 Advertisement

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.