V čem vyrazit na pláž | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

V čem vyrazit na pláž

Fotografie
Fotografie (internal)

Zájezd je koupený už dlouho, ale kvůli dětem, práci a dalším povinnostem jste se ještě nedostali k pořízení plážové módy a doplňků? K základní plážové výbavě patří samozřejmě plavky. Zabalte si na dovolenou alespoň dva modely.

Nebojte se letos sáhnout po výrazných modelech. Nosí se barevné proužky, neonové barvy, etno, květinové, tropické nebo zvířecí vzory. Ať už preferujete klasické bikiny, jednodílné plavky, nebo třeba tankiny. Nezapomeňte ani na pohodlné plážové oblečení. Ideální volbou jsou lehoučké kaftany, parea, bavlněné šaty nebo letní maxišaty. Ty využijete třeba i na večerní posezení v baru.

Doplňky hrají prim
Důležitý je také správný výběr plážových doplňků. Dopřejte zasloužený oddech vašim nohám a přibalte pohodlné žabky na pevné podešvi, nebo kožené pantofle. Opalovací krém, ručník a časopis ukryjete do stylové plážové tašky. Ještě slaměný klobouček, sluneční brýle a můžete vyrazit!

Jak vybrat plavky
„Jak se v plavkách cítíme, určuje zejména to, jak nám sedí. Zda nás nikde neškrtí, nezařezávají se apod. Proto je lepší si plavky vyzkoušet, a to obzvláště, pokud je kupujeme od konkrétní značky poprvé. Když už ji máme odzkoušenou a víme, jak nám velikosti sedí, nic v nákupu přes e-shop nebrání, ale v tom prvním případě raději zajděte do kamenného obchodu. Při zkoušení je důležité udělat pár pohybů navíc a zjistit, zda plavky někde nepovylezou či neodhalí něco, co bychom odhalovat nechtěli. Důležité je dát na první dojem, a pokud se v plavkách cítíme dobře, je velmi pravděpodobné, že se v nich sami sobě i budeme líbit, a o to přece jde,“ radí Štěpánka Kupcová z Oxalis dessous.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.