Nešťastný dělník: Spadl do asfaltu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nešťastný dělník: Spadl do asfaltu!

Doktoři překvapili tvrzením, že muž je v pořádku a ze špitálu odešel po svých.
Doktoři překvapili tvrzením, že muž je v pořádku a ze špitálu odešel po svých. (oto Twitter)

Těžko představitelnou agonií si procházel Rus (33), když v Pavlovsku nedaleko Petrohradu spadl do jámy plné asfaltu! Při pohledu na jeho tělo kompletně pokryté černou mazlavou hmotou se člověk až zdráhá uvěřit, že přežil bez následků.

Nešťastník, jehož jméno úřady neuvedly, se procházel po areálu opuštěné asfaltárny, když zakopl a spadl rovnou do »rybníka « plného asfaltu. Ten se tu vytvořil zhruba před rokem, krátce poté, co byla továrna uzavřena. Asfalt, který nechali ladem, se společně s dalšími chemikáliemi slil do široké jámy a vytvořil extrémně nebezpečný »bazén«.

Mužovo zoufalé volání o pomoc naštěstí zaslechli kolemjdoucí, jimž se podařilo jej vytáhnout. Možná ještě větším peklem si prošel v nemocnici. Sestřičky mu totiž asfalt z kůže musely seškrábat desítkami jednorázových holicích žiletek! Dalších několik hodin jim pak trvalo pečlivě omýt. Doktoři poté překvapili tvrzením, že muž je v pořádku a ze špitálu odešel po svých. Úřady už přislíbily, že areál bývalé asfaltárny zlikvidují.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.