Přívěs se utrhl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přívěs se utrhl!

Přívěs bez automobilu...
Přívěs bez automobilu... (Foto PČR)

Štěstěna společně se zákonem schválnosti zaúřadovaly na Pražském okruhu. Na dovolenou vyrazila rodina s obytným přívěsem za autem. Ten jim ale ujel, aby vzápětí jejich vůz naboural!

Odpojený přívěs překvapil i policejní hlídku, která sledovala do té doby standardní provoz na okruhu. Přímo před ní se mihl v sobotu krátce před patnáctou hodinou.


„Přívěs netáhlo žádné auto a nikdo ho ani nijak jinak neřídil,“ popsal včera událost policejní mluvčí Tomáš Hulan. Hlídka okamžitě vyrazila za ním s cílem zastavit provoz, aby nedošlo k nehodě.
Než to ale stihli udělat, přívěs problém vyřešil za ně. „Namířil si to z prostředního až do odstavného pruhu, kde se zastavil o vozidlo, od kterého se samovolně odpojil,“ doplnil Hulan. Majitel tak měl štěstí v neštěstí, má nabourané auto i přívěs a navíc dostal pokutu. Pro všechny ostatní ale nebezpečná situace dopadla dobře.  


Řidiči byli vzorní
V nenadálé situaci, se kterou se i policisté nesetkávají moc často, ostatní řidiči na okruhu reagovali dobře. „Sami zpomalili a zapnuli výstražné blinkry, jako varování pro ostatní,“ pochválil je policista Hulan.

Po Pražském okruhu se řítil přívěs, pak vrazil do auta, od kterého se předtím odpojil.

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.