Pardubická nemocnice k případu Adámka (10): Za poškozené zdraví dáme 15 milionů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pardubická nemocnice k případu Adámka (10): Za poškozené zdraví dáme 15 milionů

Adámek skončil po operaci mandlí v kómatu
Adámek skončil po operaci mandlí v kómatu (Facebook.com, Policie ČR)

Patnáct milionů! Na tolik vyčíslila pardubická nemocnice odškodnění pro Adámka (10), který před dvěma lety skončil v bdělém kómatu po operaci krčních mandlí. Rodině je nabídla ve snaze uzavřít s ní mimosoudní dohodu.

Špitál navrhl, že je schopný vyplatit rodině chlapce zálohu šest milionů, a dále nabídl neomezené čerpání nákladů na péči o syna. „Přijetí peněz se nebráníme,“ řekl na nabídku Mario Švehelka, advokát rodičů Adámka. Chlapci lékaři předloni v květnu nepomohli, když 4. den po zákroku krvácel. Rodina se za to žalobou domáhá 22 milionů.


Podle Švehelky však na další jednání dojde až poté, co špitál splní soudní nařízení vydat rodině záznam z předoperačního vyšetření, čemuž se bránil a vyvolal dojem, že něco skrývá. Rodina totiž dosud neví, proč operaci krčních mandlí lékaři prováděli, a zda byla nutná. Původně mu měli odstranit jen nosní mandle.

Neuvěřitelné záběry lékařky z Pardubic: Adámka (10) nechala krvácet a šla dál!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
12. 7. 2019 • 05:21

To opravdu vypadá,že ,,doktoři,, pořád něco skrývají,jinak se to nedá říct,pacient je pro ně stále jen číslo v kartotéce,zdroj příjmu,ne lidská bytost,kterou zmrzačili a neumí si přiznat chybu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.