Děsivá nehoda: Autobus slisoval osobák! Zraněny byly i dvě děti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Děsivá nehoda: Autobus slisoval osobák! Zraněny byly i dvě děti

Osobák neměl proti několikatunovému kolosu šanci.
Osobák neměl proti několikatunovému kolosu šanci. (Foto Aha! – David Malík)

Strážní andělé museli mít včera v Modřanech napilno! Při děsivě vyhlížející nehodě tu došlo ke zraněním sedmi lidí včetně dvou dětí, žádná ale nebyla vážná. Co se tady odehrálo?

Řidička autobusu pražské hromadné dopravy na včerejší den asi jen tak nezapomene! Po 13 hodině projížděla Modřanskou ulicí na Praze 4, když se před její autobus za stále ještě nejasných okolností dostalo černé Volvo. Šoférka se ještě nejspíš snažila nehodě zabránit, odbočila však nešťastně do ulice V Hodkovičkách, kde neměla na manévry moc místa. Tam doslova slisovala zelený Peugeot o místní restauraci U Černého koně. „Já jsem to neviděla, jen kolega mi povídá: podívej, jede k nám na oběd autobus,“ řekla Aha! servírka z restaurace a zároveň nešťastná majitelka rozmačkaného auta. To bylo naštěstí v době nárazu prázdné. I tak na místě zůstalo po nehodě sedm zraněných. „Byly mezi nimi i dvě děti,“ upřesnil záchranář Ondřej Franěk. „Ve všech případech jde ale spíše o lehká zranění,” dodal. Příčiny nehody teď odhalí další vyšetřování.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.