Věra pomáhá hendikepovaným: Sexuální asistentka za 1200 korun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Věra pomáhá hendikepovaným: Sexuální asistentka za 1200 korun!

... a její pracovní pomůcky.
... a její pracovní pomůcky. (Foto Aha! – Robert Klejch)

Pomáhá hendikepovaným lidem překonat ostych! Věra Petlanová Zychová (34) má neobvyklou pracovní náplň. Je sexuální asistentkou a jejími klienti jsou fyzicky i mentálně postižení, nebo senioři.

V celém Česku je sexuálních asistentů jen 17, 15 žen a 2 muži. Na stránkách organizace Freya, která sexuální asistentky a asistenty zajišťuje, si hendikepovaní zvolí člověka, který jim vyhovuje nejvíc – podle vzhledu, či nabízených služeb. Pak ho přímo kontaktují.
Věra podle svých slov nemá problém se svléknout donaha a sahat klientům i na ty nejintimnější oblasti. Sex ale odmítá. „Především lidi s mentálním postižením poučuji o lidském těle, o tom, kde jsou erotogenní zóny. Vrcholem je pak samozřejmě pohlavní styk. Tam je ovšem můj práh, který nepřekročím,“ popsala Věra. 

Za úvodní konzultaci zaplatí klient 500 korun. Až poté dochází na samotnou asistenci, která stojí 1200 Kč.

230 asistencí

Za loňský rok bylo poskytnuto 230 asistencí handicapovaným. Nejčastěji takových služeb využívají muži. Služby sexuální asistence jsou případným zájemcům k dispozici od roku 2015, kdy bylo proškoleno prvních pět sexuálních asistentek. K dnešku je jejich počet trojnásobný.

Volají i senioři

Mimo handicapovaných občanů se na asistentky obracejí i senioři či seniorky. Tělo jim sice často neslouží tak, jak byli před desetiletími zvyklí, stále ale mají sexuální potřeby. Volají také rodiče handicapovaných dětí, již chtějí svým ratolestem dopřát rozkoš, kterou kvůli postižení neznají.



Přečtěte si
Gemmy
13. 2. 2019 • 10:53

Nahnat "Věru" do smyslupné práce .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.