Vražda malé Miss (†6): Objasněna po 22 letech?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vražda malé Miss (†6): Objasněna po 22 letech?!

JonBenét Ramsey (†6)
JonBenét Ramsey (†6) (Foto Profimedia.cz)

Americká policie se asi zbaví jednoho ze svých nejbolestnějších »pomníčků«, 22 let neobjasněného případu vraždy dětské Miss JonBenét Ramsey (†6). K jejímu zabití se v dopise z basy přiznal odsouzený pedofil Garyho Oliva (54)

Psal se 26. prosinec, 1996, když John Bennett Ramsey (dnes 74) ve vinném sklepě na  pozemku své vily v Coloradu objevil tělo své teprve šestileté dcery, kterou jim minulé noci někdo unesl z dětského pokoje a žádal za ni výkupné.
Kauzou žila doslova celá Amerika, přesto vraha milované a obdivované malé krásky policie nikdy nedopadla. Až nyní! Po 22 letech!

Gary Oliva


Vrahem je podle všeho Gary Oliva (54), jehož sice podezřívali už od začátku, ale nikdy proti němu neměli dost důkazů. Teď se ale objevily ale v jednom z dopisů, jež píše z vězení (kroutí 10letý trest za držení dětské pornografie) spolužákovi ze střední, práskl sám. „Nikdy jsem nikoho nemiloval více než JonBenét. Přesto jsem se toho dopustil,“ napsal tiskacím písmem kamarádovi. Zabít ji prý ale neměl v plánu, šlo prý o nehodu.

„Vyklouzla mi a já nemohl dělat nic než se dívat, jak se její hlava roztříštila vejpůl, a sledovat, jak umírá. Byla to nehoda, věř mi…“ popisuje Oliva a žádá kamaráda, aby ho nezatracoval, i „když je ďábel a dětský vrah.“
Policie zcela jistě kauzu znovu otevře a Olivu dost možná čeká v Coloradu legální elektrické křeslo.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.