Odsedí si 18 let za vraždu přítelkyně: Darje (†24) podřízl hrdlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Odsedí si 18 let za vraždu přítelkyně: Darje (†24) podřízl hrdlo!

Pavel u soudu dostal za vraždu 18 let.
Pavel u soudu dostal za vraždu 18 let. (Foto Aha! – Karel Janeček)

Darja (†24) partnera loni pozvala do bytu babičky, aby se s ním rozešla. Pavla podle obžaloby popadl vražedný amok. Ženě podřízl hrdlo a pak ji ještě nožem pětkrát bodl.

„Jenom si pamatuji, že jsem měl ruce od krve. Asi jsem Darju zabil, ale bylo to jen jako sen,“ vypověděl Pavel u soudu. Tvrdil, že se mu zdálo, že Darju tetuje. Dívce způsobil na krku 22 centimetrů dlouhou ránu, po které vykrvácela. 

 Pavel se po vraždě staral především o morče. „Myslel jsem si, že se něco stalo morčeti Amálce,“ popsal po brutální vraždě. Když si uvědomil svůj zločin, skočil pod vlak na blízké trati. Ale vlak stačil zabrzdit a muži se nic nestalo. „Zabil jsem bývalou přítelkyni, hráblo mi v makovici,“ udal se vzápětí na policejní lince 158. Podle Darjiny mámy Radky (44) se mladá žena přítele bála, protože ji bil. „Přišel díky své hlouposti o dům, byl nezaměstnaný, peníze neměl, ani žádnou existenci. Ona se ho nemohla zbavit, měl nad ní podivnou moc. Když mu řekla, že s ním definitivně končí, tak ji prostě zabil,“ popsala nešťastná máma.


Máma Darji: Ať si to odsedí!
„Mé dítě mi už mi nikdo nikdy nevrátí. Žádný trest není dostatečný. Smrt za smrt neuznávám, jen ať si to odsedí, ať jí rukama, na kterých bude celý život mít krev mé holčičky. Vraždu bude mít celých 18 let stále před očima,“ řekla maminka Darji Radka. Odsouzený se hned v soudní síni odvolal.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.