Krutý výsměch džihádistů z Maroka: Matce poslali fotky zavražděné dcery | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krutý výsměch džihádistů z Maroka: Matce poslali fotky zavražděné dcery

Fanatici poslali fotky těl zavražděných dívek jejich rodině a přátelům
Fanatici poslali fotky těl zavražděných dívek jejich rodině a přátelům (Facebook/Reuters)

Vrazi dvou skandinávských turistek či jejich sympatizanti pokračují v otřesných krutostech. Nejenže zohavená těla obětí fotografují a natáčejí na video – snímky ještě nahráli na Facebook zdrcené matce.

V případu vraždy Dánky Louisy Vestager Jespersen (†24) a Norky Maren Ueland (†28) už marocká policie zatkla 13 lidí, řeší se jejich údajné napojení na teroristickou organizaci Islámský stát.

Dívky stanovaly pod horou Tkúbkál v pohoří Atlas, v turisticky oblíbené oblasti. Ve středu se tam na výšlap vydali i Češi Jan a Milan. „Jsme silní chlapi a nemáme strach,“ citoval je server VG.

Přečtěte si
hejhej
23. 12. 2018 • 21:54

Muslimští vrazi , kteří mají ve svých lebkách jen zrůdu Mohameda a nějakého Alláha a hlavně Korán, podle kterého se chovají. Primitivové, mimo zásilňování žen ,zvířat a zbíjení lidí neumějí nic. Jo, ještě třískat 5x denně hlavou o zem a před tímto směšným rituálem výt jako vlci. Středověk. A takové zrůdy do Evropy tahají neziskovky.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.