Vyšetřování kauzy Čapí hnízdo: Znovu prodlouženo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vyšetřování kauzy Čapí hnízdo: Znovu prodlouženo!

Dotace za Čapí hnízdo měla být dobrovolně vrácena do 4.6.2018.
Dotace za Čapí hnízdo měla být dobrovolně vrácena do 4.6.2018. (Blesk / Zbyněk Pecák)

Vyšetřování kauzy kolem dotace pro Čapí hnízdo opět nekončí. Policie totiž už podruhé prodloužila lhůtu pro vyšetřování. Nově by mělo vyšetřování skončit do konce dubna.

Nejprve měl termín pro skončení vypršet na konci září. Kriminalisté lhůtu ale posunuli do konce roku. I tak se ale nepodařilo ukončit vyšetřování. Podle mluvčího městského státního zastupitelství Aleše Cimbaly, se k prodloužení lhůty vyjádří státní zástupce v rámci následující prověrky.


Dozorující žalobce Jaroslav Šaroch čelil v prosinci kritice vedení Městského státního zastupitelství, tak i pražského vrchního státního zastupitelství. Podle vrchní státní zástupkyně Lenky Bradáčové nepostupoval žalobce efektivně. Šaroch ale kritiku odmítl.
V případu padesátimilionové dotace pro farmu Čapí hnízdo je trestně stíhán premiér Andrej Babiš (64, ANO) a další členové jeho rodiny.

Přečtěte si
st.rec
2. 1. 2019 • 21:51

Dobrá zpráva je že Nečasovou mají taky prošetřovat dále !!! Tady se zatím nic nenašlo,buď nedokážou vyšetřovat+pátrat anebo jsou to absolutní de*billové a ničemu nerozumí !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.