Pošta nedoručila dopis včas...Radek (45) přišel o lístky na hokej! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Pošta nedoručila dopis včas...Radek (45) přišel o lístky na hokej!

Vstupenky a obálka s podacím číslem a datem, ve které dorazily adresátovi v době, kdy už bylo dávno po zápase.
Vstupenky a obálka s podacím číslem a datem, ve které dorazily adresátovi v době, kdy už bylo dávno po zápase. (Foto Facebook)

O živou podívanou na první zápas letošní Euro Hockey Tour v pražské O₂ Areně přišel pan Radek (45) s chotí z Hradce Králové. Nemohli na něj jet, protože Česká pošta nedokázala včas doručit obálku, ve které jim byly zasílány vstupenky.

Doporučený dopis s lístky na hokejové utkání mezi českým týmem a výběrem ze Švédska v ceně téměř 1200 korun byl podaný 5. listopadu. A přestože byl posílaný z několikatisícové Unhoště, tedy žádné malé vísky, k adresátovi došel až 12. listopadu. To už byly čtyři dny po zápase. „Díky poště jsme tak hokejový zážitek měli doma u televize,“ řekl deníku Aha! pan Radek, který čekal doručení do tří dnů.

Špatně zvolená služba

„Je nám líto, že vstupenky došly v momentě, kdy již nebyly aktuální. Služba, kterou pro doručení zákazník zvolil, nemá garantovanou dobu doručení,“ řekl mluvčí České pošty Matyáš Vitík.

Vstupenky a obálka s podacím číslem a datem, ve které dorazily adresátovi v době, kdy už bylo dávno po zápase.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.