Denis (7) žil zavřený v kleci 1 x 1 metr: Nový domov vyhlíží marně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Denis (7) žil zavřený v kleci 1 x 1 metr: Nový domov vyhlíží marně!

Denis je fešák se raduje z nabyté svobody.
Denis je fešák se raduje z nabyté svobody. (Foto Útulek Dogsy)

Nic hezkého zatím neprožil Denis (7), krásný mohutný kříženec údajně dogy, kterého původní majitelka hanebně zanedbávala. Teď čeká v Útulku Dogsy v Jestřebí na Českolipsku na nový domov.

Denis žil řadu let u sociálně slabších lidí zavřený v kleci o rozměrech 1 x 1 metr. Majitelka ho nezvládala, proto se ho ani neobtěžovala venčit.
„Vůbec si netroufáme odhadnout, kolik let tam byl takhle zavřený. Když přišel k nám, měl zlomený ocas a nemohl na nohy. Zhruba měsíc byl ochrnutý, kvůli nedostatku pohybu,“ řekla provozovatelka útulku Veronika Slavíková. Teď už je Denis fit, je veselý a hravý, raduje se z nově nabyté svobody. Nový domov ale zatím vyhlíží marně.
Policie se případem nezabývá, neboť majitelka vydala psa útulku dobrovolně.


Má radši muže
Pokud by chtěl někdo Denisovi dát šanci, měl by vědět, že psí parťáky si vybírá, u lidí preferuje spíše muže. Hodí se k domu se zahradou, nejlépe s přístupem dovnitř. Více informací o Denisovi poskytnou provozovatelky útulku na e-mailové adrese utulekdogsy@seznam.cz nebo na telefonu 775 118 526.

Přečtěte si
-bello-
13. 11. 2018 • 00:46

Vydá-li psa dobrovolně, a byť ho léta trýznila není to důvod ke stíhání ! To je jako prominutí trestu ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.