Smolař Rex: Už podruhé skončil v útulku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smolař Rex: Už podruhé skončil v útulku

Fešák Rex je pohodář, chybí mu ale láska.
Fešák Rex je pohodář, chybí mu ale láska. (Foto Psí domov Řepnice)

Obrovskou smůlu má ve svém životě zhruba šestiletý německý ovčák Rex, o kterého se teď starají v útulku Psí domov v Řepnici na Litoměřicku. Skončil u nich už podruhé.

Rexe našli před více než rokem lidé na ulici ve velmi zbědovaném stavu. „Byl vyhublý, evidentně týraný, nemohl už ani chodit,“ popsala majitelka útulku Miluše Maskulanisová. I když byl tehdy Rex téměř na pokraji života, ochránci zvířat se ho ujali a vyléčili. Dávali ho dohromady několik týdnů.
Když se zotavil, ujal se ho nový majitel, který měl Rexe jako společníka. „Staral se o něj dobře, měl ho opravdu rád. Teď ale bohužel pán velmi těžce onemocněl a o Rexe se už nemůže dál starat. Proto nám ho sem přivezl zpátky,“ uvedla majitelka útulku, která se teď snaží znovu najít Rexovi domov.

Dejte mu lásku
Rex je velký sympaťák a pohodář. Je poslušný, vitální, k lidem příjemný, nevyvolává konflikty. Zasloužil by si proto už stabilní láskyplný domov. I když je velmi mohutné postavy, může být i v bytě. Je na něj zvyklý, žil v něm se svým předchozím majitelem.
Chcete ho? Volejte na 602 893 442.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.