Podle nosa poznáš kosa! Jaký je ten váš? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Podle nosa poznáš kosa! Jaký je ten váš?

Podle nosa poznáš kosa!
Podle nosa poznáš kosa! (Foto: scom, ara)

Cyrano tvrdil, že velký nos velkého ducha značí, ale dost si s nosem užil. Jak jste se svým nosem spokojeni vy? Podívejte se do zrcadla a zjistěte, jakou povahu vaše ozdoba tváře naznačuje.

1/ Nubijský nos
Tento typ nosu má jako základní charakteristiku délku. Lidé s tímto nosem jsou optimisté, velmi zvědaví a dobří společníci. Umějí najít řešení problému a rádi se starají o druhé.

2/ Řecký nos
Řecký nos mají často introverti, praktičtí, spravedliví a velmi věrní. Neradi však mluví o svých pocitech.

3/ Nos jako hák
Lidé s takovým nosem mají kreativní osobnost a jsou velmi nekonvenční a vášniví. Nebojí se riskovat, aby dosáhli svých cílů, nebojí se dělat chyby a poučit se z nich.


 
4/ Orlí nos
Lidé s tímto typem nosu jsou rození vůdci, dobří organizátoři a jsou čestní a zodpovědní. Vždycky se snaží dosáhnout svého cíle, často všemi prostředky.

5/ Nos – knoflíček
Tento typ nosu je velmi častý, prostě má malou bambulku na špičce nosu. Lidé s tímto nosem mají velmi spontánní osobnost, ale často ostatní trochu provokují, protože nejvíce hledí na své pohodí. Mají však silnou vůli a umějí si prosadit svoje.

6/ Rovný nos
Tento nos je běžný na asijském kontinentu a charakterizuje lidi se silnou, vášnivou a temperamentní osobností.

7/ Konkávní nos
Tento typ nosu je spojen s lidmi velkorysého charakteru.  Není příliš častý, ale jeho nositelé mají touhu pomáhat ostatním, jsou velmi citliví. Jsou to dobří posluchači a nenechají vás na holičkách.

8/ Křivý nos
Lidé s tímto typem nosu mají měkkou a milující povahu. Jsou to dobří studenti, přátelé a partneři. Umějí naslouchat a rádi se starají o ostatní.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.