Zdrogovaný autobusák dostal vyhazov | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zdrogovaný autobusák dostal vyhazov

Řidič, který bral drogy a chtěl vozit lidi.
Řidič, který bral drogy a chtěl vozit lidi. (Foto Aktu.cz, Policie ČR)

Vyhazov dostal řidič autobusu, který byl ve středu policisty přistižen pod vlivem drog. Muži prokázali v těle přítomnost pervitinu a padesátigramový balíček drogy v krabičce od cigaret měl i u sebe.

Dopravní podnik nezodpovědného řidiče sice postavil mimo službu už ve středu, včera s ním pak definitivně ukončil pracovní poměr. K řidiči přitom policii zavedl nevědomky drogový dealer na u pražské stanice Nádraží Holešovice. Když se s ním dlouho vybavoval, kriminalisté se rozhodli ho zkontrolovat.


Kromě pozitivního testu na drogy našli detektivové také krabičku od cigaret plnou pervitinu. Šofér je zároveň obviněn z ohrožení obecné bezpečnosti. „Vyšetřující kriminalisty totiž žádal, aby svou činnost zrychlili, neboť on má podle jízdního řádu zhruba za tři minuty naložit cestující a odjíždět směr zoo,“ uvedl policista Tomáš Hulan.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.