Nejhledanější narkobaron Španělska: Policajtům se směje z bordelu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nejhledanější narkobaron Španělska: Policajtům se směje z bordelu!

Věděl Clase-A, že točí klip s mafiánem?
Věděl Clase-A, že točí klip s mafiánem? (Reprofoto YouTube)

Už dva roky se Francisco Tejón (39) ukrývá, pro španělskou policii je nejhledanějším mužem z prostředí drogových mafií. Teď si ale dovolil vystrčit růžky – snad aby se vyšetřovatelům vysmál, zahrál si ve vilném videoklipu.

Limuzína Bentley, litry (pravého) šampaňského, bazén, polonahé sexbomby a orgie. Takhle vypadá spousta videoklipů v hiphopu i jeho karibské odnoži zvané reggaeton, kde se často rappeři také stylizují do rolí gangsterů. Španělsko-kubánský umělec Clase-A se ale stylizovat nemusel – mafiána má v klipu skutečného, jednoho z bossů gangu Los Castañitas! „Je to bez pochyby on, sledujeme to video už týden,“ potvrdil španělskému deníku El Mundo zdroj z policejního útvaru pro boj s drogami a organizovaným zločinem. Mafián se patrně pohybuje mezi Gibraltarem a Marokem, odkud ve velkém pašuje marihuanu na jih Španělska i dál do Evropy. Podle místních zdrojů se patrně točilo ve vile, v níž gang provozuje nevěstinec. Rapper věc nekomentoval.

Na videoklip s Francisco Tejón se můžete podívat zde:



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.