Zvrhlý ortoped a jeho přítelkyně: Zdrogovali a znásilnili stovky žen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zvrhlý ortoped a jeho přítelkyně: Zdrogovali a znásilnili stovky žen!

Důvěru obětí si získávali uhlazeným vzhledem.
Důvěru obětí si získávali uhlazeným vzhledem. (Foto Twitter)

Pěkná tvářička a seriózní vzhled lékaře v bílém plášti. Přesně na to lákali své oběti Cerissa Laura Riley (31) a chirurg-ortoped Grant William Robicheaux (38), kteří dle žalobce omámili a následně znásilnili stovky žen!

Skandál se rozjel v roce 2016, kdy je ze znásilnění obvinily dvě ženy. Když podezřelým následně policie projela mobily, našla tam tisíce videí dalších potenciálních obětí. „Většina těch nahých žen byla ve stavu, kdy zjevně nebyly schopné bránit se sexuálním návrhům obžalovaných. Prakticky nebyly schopné jakékoli reakce,“ uvedl státní zástupce Tony Rackauckas.

Pár prý v barech, kde »lovil« své oběti, spolupracoval a akce měly vždy stejný průběh. Ženy společně nalévali alkoholem a do drinků jim házeli drogy. Když byly oběti dostatečně mimo, odtáhli je do bytu Robicheauxe, kde došlo ke znásilnění. V případě prokázání viny, hrozí páru až 40 let za mřížemi.

Důvěru obětí si získávali uhlazeným vzhledem.

Důvěru obětí si získávali uhlazeným vzhledem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.