Spletla ho navlas stejná fabie: Stiskl dálkový ovladač a…Odemkl si cizí vůz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Spletla ho navlas stejná fabie: Stiskl dálkový ovladač a…Odemkl si cizí vůz!

Muž (28) omylem nasedl v Brně do cizí stříbrné Škody Fabie. Jeho navlas stejné auto stálo těsně za ním.
Muž (28) omylem nasedl v Brně do cizí stříbrné Škody Fabie. Jeho navlas stejné auto stálo těsně za ním. (Ilustrační foto: Hynek Zdeněk)

Když chtěl odjet, sáhl po dálkovém ovladači a stiskl tlačítko. Pak otevřel dveře a nasedl do auta. Něco bylo ale špatně. Muž (28) z Brna rychle zjistil, že sedí v cizím voze!

Kuriózní případ se stal v neděli odpoledne v Brně. Majitel stříbrné Škody Fabie chtěl vyjet z jedné z ulic, když ho zmátlo navlas stejné auto, jaké měl on sám. Proč se mu odemkly dveře cizího vozu, je záhadou.

„Muže zarazil interiér, který vypadal úplně jinak než v jeho autu, hned proto vystoupil. Až poté si všimnul, že jeho fabie stojí těsně za tímto vozem,“ uvedla mluvčí brněnských strážníků Tereza Kadrnožková.

Zaskočený řidič nejdřív zkoušel auto dálkovým ovladačem zamknout, ale to se mu nepodařilo. „Zavolal proto strážníky, aby auto zabezpečili a on mohl odjet,“ dodala mluvčí strážníků.

Majitelka odemčeného vozu (37) se domnívá, že šlo o technickou závadu na autě. Pro specialisty je případ záhadou. „Slyšíme o tom poprvé,“ uvedla mluvčí Škoda auto Kamila Biddle.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.