Zfetovaný opilec odsoudil zvíře k trýznivé smrti: Ubil psa, protože štěkal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zfetovaný opilec odsoudil zvíře k trýznivé smrti: Ubil psa, protože štěkal!

Ladislav K. se včera u soudu k ubití psa přiznal.
Ladislav K. se včera u soudu k ubití psa přiznal. (Foto Aha! – Jana Ulrichová, Facebook )

Chlast a drogy ho zbavily poslední špetky lidskosti! Ladislav K. (23) ubil svého psa Montyho, jen proto, že štěkal... Soud ho včera potrestal 15měsíční podmínkou s odkladem na 3 roky.

Protože byl Ladislav K. opilý a navíc pod vlivem marihuany, zakázal mu soud po dobu podmínky pít alkohol a fetovat. Pět let také nesmí chovat zvířata. Mladík se k ubití křížence přiznal a hájil se »stresem«.

Ten den mu prý přijela na návštěvu matka, a tak společně s ní a bratrem popíjeli v zahradní restauraci. Monty byl s nimi, podle jeho slov ale »vyváděl«, a tak ho odvedl domů. Zavřel ho v bytě, protože ale štěkal, vrátil se a zbil ho. Pak zase v klidu odešel.

Když se vrátili z hospody, bylo zvíře mrtvé. Z jeho smrti pak obvinili sousedku, tvrdili, že jim ho otrávila. To ale pitva vyloučila. Ukázalo se, že mu Ladislav K. poranil játra a mozek, podle pitevní zprávy umíral Monty trýznivě několik desítek minut. Rozsudek není ještě pravomocný.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.