Vtípky amerického prezidenta Trumpa: Dal novinářům červenou kartu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vtípky amerického prezidenta Trumpa: Dal novinářům červenou kartu!

„Tu máte červenou kartu, pisálkové!“
„Tu máte červenou kartu, pisálkové!“ (Foto Reuters)

Americký prezident Donald Trump (71) ukázal svůj smysl pro humor, když ho v oválné pracovně navštívil ředitel FIFA Gianni Infantino (48). 

Při této příležitosti si prezident nenechal ujít vzácnou šanci zažertovat si na účet novinářů. „Žlutá karta je ve fotbalu varování. Když ale chcete někoho z hřiště vykopnout, použijete červenou kartu,“ vysvětloval Infantino prezidentovi. V tu chvíli mu Trump z ruky červenou kartu vytrhl a výmluvně ji ukázal novinářům.

Ve válce s Googlem

S novináři válčí Trump dlouhodobě, nově je mu však trnem v oku vyhledávač Google. „Mají pod kontrolou, co můžeme vidět a co ne. To je velmi vážná situace, která se bude řešit!“ napsal dále prezident USA. Jeho poradce pak naznačil možnost regulací. Trump Google osočil, že potlačuje obsah konzervativních médií na úkor »fake news«. „Na dotaz zprávy o Trumpovi Google ukáže jenom názory a články prolhaných médií typu CNN. Jde o manipulaci,“ tweetoval Trump.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.