Zápach se šířil po celém domě: Muž žil několik týdnů s mrtvou manželkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zápach se šířil po celém domě: Muž žil několik týdnů s mrtvou manželkou!

Psychiatr Jan Cimický.
Psychiatr Jan Cimický. (Foto ara)

Hádky, rány, křik, a pak najednou ticho a nesnesitelný zápach. V bytě v opavské Mostní ulici objevili policisté mrtvou ženu (†61). Její manžel s mrtvolou v bytě zřejmě žil několik týdnů.

Policisté vtrhli do bytu před týdnem poté, co si sousedé šli stěžovat majitelům bytu, kde manželé bydleli. Kvůli smradu, který se šířil zpoza dveří, se totiž v celém domě už skoro nedalo dýchat. Žena ležela na pohovce a její tělo bylo va stádiu rozkladu.
Lékař zatím nezjistil, že by zemřela cizí rukou. „Byla nařízena soudní pitva,“ řekl policejní mluvčí René Černohorský. Podle lidí z okolních bytů manželé rádi holdovali alkoholu a muž údajně nebyl duševně zdravý.

Cimický: Může to být snížená inteligence

Za to, že žil v bytě s mrtvou manželkou, může podle odborníků mužův intelekt. „Takový člověk si neuvědomuje, že když někdo umře, je potřeba se o něj postarat. Zesnulou manželku přijal do svého světa, zřejmě s přesvědčením, že »jenom spí«. Fakt, že nepřijímá potravu a rozkládá se, v jeho myšlení není rozhodující,“ míní psychiatr Jan Cimický.

Psychiatr Jan Cimický.

Přečtěte si
ivoadler
16. 8. 2018 • 09:53

Ztroskotala loď a na pustém ostrově se zachránili dva muži a jedna žena. Po týdnu si muži řekli: už je těch prasečinek dost a ženu zabili. Po dalším týdnu si řekli: už je těch... a ženu pohřbili. Po dalším týdnu si opět řekli: už je těch prasečinek dost a ženu zase vyhrabali. Kdoví, co s tou ženou dělal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.