Na koupališti ho zbilo sedm chlapů. David M. (25) popsal: Udělal bych to znovu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Na koupališti ho zbilo sedm chlapů. David M. (25) popsal: Udělal bych to znovu!

David M. (25) má pomlácený obličej a vyražené zuby.
David M. (25) má pomlácený obličej a vyražené zuby. (Foto Aha! – Jana Ulrichová, JV Press a Facebook)

Zachoval se jako hrdina! David M. (25) nedokázal nečinně přihlížet napadení ženy. Na koupališti v Dubí za to byl přesilou zbitý do krve. Teď mu prý navíc známí útočníků vyhrožují dalším násilím.

Napadení v úterý předcházel spor dvou matek kvůli dětem. Jedno potopilo druhé v brouzdališti. Matka potopeného chlapečka malého agresora odstrčila, což se druhé z matek nelíbilo. Do ženy se pustila, nadávala jí a pak ji začala tahat za vlasy a tlouct. 

Vyražené zuby

V tu chvíli zasáhl David M., který chtěl napadené ženě pomoci. „Snažil jsem se ji odtrhnout, v tom ale paní začala mlátit hlava nehlava i mě,“ popsal pro TV Prima. Vzápětí na něj »na férovku« zaútočilo asi sedm dospělých mužů, kteří ho začali velice surově bít. Skončil v nemocnici s tržnými ranami, pohmožděninami a vyraženými zuby.

David M. (25) má pomlácený obličej a vyražené zuby.

Nebojím se...

David M., který se živí jako číšník, popsal, že léčba zranění potrvá nejméně 14 dní. Svého činu ale nelituje. „Udělal bych to znovu. Už mi vyhrožovali, ale já se nebojím,“ řekl Teplickému deníku.

Běžel na pomoc

Situaci popsal Aha! plavčík Vladimír Šedivý (40). „Viděl jsem kolegu, jak běží k dětskému bazénu. Podíval jsem se, co se děje, a viděl jsem tam rvačku. Běžel jsem hned na pomoc, rváče jsem od toho chlapce odtrhl, během půl minuty už ale zase byli v sobě,“ popsal. Dodal, že takovou bitku, kdy se v bazénu pralo asi 10 lidí naráz, dosud nezažil.

V tomto dětském bazénku se krvavý incident odehrál.

První obvinění

V případu padlo včera první obvinění. Vyslechla si ho žena (26) z Teplic, která rvačku rozpoutala. Napadla druhou ženu a dala facku i Davidovi M., který se její oběti zastal. „Za výtržnictví a násilí proti skupině obyvatel a proti jednotlivci jí hrozí až tři roky vězení,“ uvedla policistka Ludmila Světláková.

Pomozte policii

Policisté se případem zabývají. Zjišťují, jak se na rvačce podílely další osoby. Hledají proto návštěvníky, kteří incident viděli a mohou o něm podat svědectví. „Uvítáme i případná videa či fotografie, na nichž je incident zachycen,“ uvedla policejní mluvčí.

Přečtěte si
zadnice
10. 8. 2018 • 15:10

A kdo to byl? 7 na jednoho?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.